O M  O S S

2020

Grand Auto AS er eid og drevet av entusiaster med dybdekunnskap om biler, og vi kan garantere lidenskap, kvalitet og service i alle ledd.

Vi har spesialisert oss på salg av spesielle tyske biler, og har de siste årene befestet en sterk posisjon i premium-segmentet. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundens ønsker, og gjør alt vi kan for at du som kunde også velger å handle bil av oss neste gang.

Vi har mange trofaste og fornøyde kunder, grunnet vårt høye fokus på relasjoner! Totalt har våre 2 mann i salgsavdelingen rundt 45 års erfaring med bilsalg, og står klare til å bistå deg i jakten på din nye bil.

 

Med samlokalisert klargjøringsavdeling som tar seg av polering/rens, folieringsverksted som på kort varsel kan tone vinduer, lykter, foliere og beskytte bilen, og eget verksted som kan utføre eventuelle reparasjoner umiddelbart, stiller vi med sterke kort for å få levert deg en skreddersydd bilhandel.

Vi holder til i helt nyoppussede salgslokaler langs riksvei 4 (Trondheimsveien) på Gjelleråsen 500m fra Oslo-grensen. Vårt unike bilanlegg strekker seg over 4 etasjer og 1500 kvm. Hjertelig velkommen til oss!

2019

All rights reserved © 2021 Grand Auto AS  

 Brådalsstubben 18, 1481 Hagan  |  +47 451 59 999  |  post@grandauto.no