top of page
GrandSommer2020.jpg
O M  O S S
gaselle-logo-black-small.png

2020

Grand Auto AS er eid og drevet av entusiaster med dybdekunnskap om biler, og vi kan garantere lidenskap, kvalitet og service i alle ledd.

Vi har spesialisert oss på salg av spesielle tyske biler, og har de siste årene befestet en sterk posisjon i premium-segmentet. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundens ønsker, og gjør alt vi kan for at du som kunde også velger å handle bil av oss neste gang.

Vi har mange trofaste og fornøyde kunder, grunnet vårt høye fokus på relasjoner! Totalt har våre 2 mann i salgsavdelingen rundt 45 års erfaring med bilsalg, og står klare til å bistå deg i jakten på din nye bil.

 

Med samlokalisert klargjøringsavdeling som tar seg av polering/rens, folieringsverksted som på kort varsel kan tone vinduer, lykter, foliere og beskytte bilen, og eget verksted som kan utføre eventuelle reparasjoner umiddelbart, stiller vi med sterke kort for å få levert deg en skreddersydd bilhandel.

Vi holder til i helt nyoppussede salgslokaler langs riksvei 4 (Trondheimsveien) på Gjelleråsen 500m fra Oslo-grensen. Vårt unike bilanlegg strekker seg over 4 etasjer og 1500 kvm. Hjertelig velkommen til oss!

IMG_0048.jpg
IMG_0052.jpg
Screenshot 2019-01-07 at 20.48.51.png

2019

bottom of page